Webinar LIVE Gratuit: SÂMBĂTĂ, 20 FEBRUARIE, ORA 17:00

Ce să mănânci ca să slăbești sănătos 15 kg, în maximum 3 luni

DETALII WEBINAR:

De ce să participi:

Participând la acest webinar te eliberezi de ideea apăsătoare că trebuie să slăbești sub orice chip. În schimb, înțelegi ce să schimbi în dieta și în obiceiurile tale, ca să scazi în greutate, în mod natural, fără chin sau stres și apoi să te menții toată viața.

Webinar susținut de:

Narcis Cernea

fondatorul comunității Self Transformer

Narcis este Antrenor, Specialist în Nutriție, Autorul a 9 cărți de specialiate (printre care Natural detox, Self Transformer, Fitness Food) și creatorul comunității Self Transformer și Narcis Cernea Fitness & Nutriție (comunități cu un total de peste 50 de mii de membri).

De asemenea, Narcis este fondatorul Centrului Online de Nutriție Perso­nalizată – Body Transformer, un centru de excelenţă, unde oferă suport total celor care vor să obţină corpul visat.

Printre acreditările sale se numără cele obținute de la cele mai importante entităţi de profil, cum ar fi EHFA ‑ European Health & Fitness Association, EREPS ‑ Euro­pean Register of Exercise Professionals, EFA ‑ European Fitness Association, Şcoala Naţională de Antrenori, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

De‑a lungul timpului, Narcis a dezvoltat rând pe rând pro­grame şi servicii prin intermediul că­rora a schimbat viaţa în bine pentru mii de persoane. Este convins că oricine poate transforma IMPOSIBILUL în POSIBIL, dacă își acordă timp și are acces la informațiile potrivite, în momentele potrivite.

Nu rata webinarul GRATUIT ca să afli cum slăbești 15 kilograme, în maximum 3 luni de zile, folosind metode simple, dar eficiente, pe care și un copil le poate respecta