WEBINAR NOU GRATUIT: Sâmbătă, 10 aprilie, ora 17:00

Cum să slăbești 15 kilograme FĂRĂ efort (cu un plan în doar 3 pași)

Informații de la nutriționistul care a ajutat peste 23.600 de români să intre în hainele preferate

DETALII WEBINAR:

Ce ai de câștigat dacă participi:

Participând la acest webinar te eliberezi de ideea apăsătoare că trebuie să slăbești sub orice chip. În schimb, înțelegi ce să schimbi în dieta și în obiceiurile tale, ca să scazi în greutate, în mod natural, fără chin sau stres și apoi să te menții toată viața.

Webinar susținut de:

Narcis Cernea

fondatorul comunității Self Transformer

Narcis este Antrenor, Specialist în Nutriție, Autorul a 9 cărți de specialiate (printre care Natural detox, Self Transformer, Fitness Food) și creatorul comunității Self Transformer și Narcis Cernea Fitness & Nutriție (comunități cu un total de peste 50 de mii de membri).

De asemenea, Narcis este fondatorul Centrului Online de Nutriție Perso­nalizată – Body Transformer, un centru de excelenţă, unde oferă suport total celor care vor să obţină corpul visat.

Printre acreditările sale se numără cele obținute de la cele mai importante entităţi de profil, cum ar fi EHFA ‑ European Health & Fitness Association, EREPS ‑ Euro­pean Register of Exercise Professionals, EFA ‑ European Fitness Association, Şcoala Naţională de Antrenori, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

De‑a lungul timpului, Narcis a dezvoltat rând pe rând pro­grame şi servicii prin intermediul că­rora a schimbat viaţa în bine pentru mii de persoane. Este convins că oricine poate transforma IMPOSIBILUL în POSIBIL, dacă își acordă timp și are acces la informațiile potrivite, în momentele potrivite.

Nu rata webinarul GRATUIT ca să afli cum slăbești 15 kilograme FĂRĂ efort.

Uite ce spun o parte din cei care au participat la webinariile lui Narcis:

Intră live cu noi pe 10 aprilie, ora 17 și primești garantat surpriza de final, în semn de mulțumire.

Cine poate participa la webinar:

Orice persoană interesată de starea sa de sănătate și de aspectul său fizic

Poți pune întrebări la finalul webinar-ului sau poți cere lămuriri

Primești la final surpriza de la Narcis Cernea, în semn de mulțumire pentru participare

Webinar-ul este GRATUIT și poate fi accesat în ziua de 10 aprilie, ora 17 de către orice persoană înscrisă (cu ajutorul link-ului primit pe email)