Descarca Gratuit ebook-ul “Slabire & Detoxifiere dupa vacanta”

Plan alimentar 7 zile!

Ebook - Plan 7 zile

Pentru foarte multi oameni, vacanta reprezinta o mare provocare din punct de vedere alimentar, mai ales daca vacanta este in afara tarii.

Indiferent ca mergem in Grecia, Bulgaria, Turcia sau alta tara, nu suntem obisnuiti cu preferintele lor alimentare si din cauza asta nu stim ce alegeri sanatoase sa facem din ceea ce avem la dispozitie.

Din acest motiv, peste 72% dintre romanii care pleaca in vacanta in afara tarii se intorc acasa cu kilograme in plus si o stare ciudata de oboseala, din cauza ca organismul se simte foarte incarcat.

Din acest motiv, dupa vacanta iti recomandam sa urmezi un plan alimentar usor si prietenos cu organismul tau, astfel incat sa il cureti si sa ii dai un ReStart benefic.

Ghidul Complet al Self Transformer Academy

Urmeaza timp de 7 zile planul alimentar pe care ti l-am pus la dispozitie si vei constata imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste starea ta de bine, timp in care vei reduce si procentul de grasime.

Cine suntem?

În spatele proiectului Life Upgrader sunt cei care au înțeles că instrumentele si programele existente pe piata sunt insuficiente si ineficiente de la un anumit punct.

Privind prin prisma celor peste 90% dintre oamenii care incep un program de transformare corporala si esueaza in primele 6 saptamani, conceptul Life Upgrader isi doreste sa rezolve aceasta problema.

Astfel a luat nastere platforma Life Upgrader, cel mai complex proiect online deWellness & Wellbeing din Romania dedicat celor care isi doresc sa devina cu adevarat cea mai buna versiune a lor, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional & spiritual.

Din acest motiv, platforma Life Upgrader a pus sub aceasi cupola zeci de antrenamente diferite sustinute de 11 antrenori de elita din Romania, sute de retete video concepute nutritional de Narcis Cernea – specialist in nutritie, si gatite de un master chef, zeci de cursuri si interviuri de dezvoltare personala, emotionala si spirituala, precum si multe alte resurse super valoroase.

NU PIERDE SANSA SA OBTII GRATUIT ACEST EBOOK SUPER VALOROS

Descarca Gratuit ebook-ul “Slabire & Detoxifiere dupa vacanta”

Plan alimentar 7 zile!