ÎN SEMN DE MULȚUMIRE

În curând se împlinește un an de cand ai intrat în acest program revoluționar.

Pentru că in câteva zile se împlinește un an de când ești alături de noi, ceea ce înseamnă că iți va expira abonamentul, ți-am pregătit o Mega Surpriză. 😊

Ne dorim să îți fim alături încă un an, așadar îți vom oferi o oportunitate unică de a continua cel mai frumos drum al vieții, drumul către cea mai bună versiune a ta, alături de noi.

Din acest motiv, îți oferim un discount masiv de -50% reducere din prețul  de listă al abonamentului Premium, fiindcă ne dorim să investești încă un an de zile în sănătatea și silueta ta.

Probabil ai vazut că în fiecare lună am încărcat materiale noi valoroase, fiindcă ți-am promis că vom face tot ce ne stă în putință să te ținem conectat la un stil de viață sănătos, precum și informat corect.

Așadar, dacă vei alege să continui alaturi de noi, vei ramane cu aceleași beneficii valoroase ca și până acum:

2400 lei (-50% reducere)

1200 lei/An

Plata în două rate egale de 600 de lei

(a doua rată se achită în termen de 30 de zile de la comandă)

Și dacă tot a venit vorba despre ce am adus nou în platformă de când ești alături de noi, îți lăsăm mai jos câteva informații macro despre resursele la care ai acces în acest moment:

2400 lei (-50% reducere)

1200 lei/An

Plata în două rate egale de 600 de lei

(a doua rată se achită în termen de 30 de zile de la comandă)

Evident, dezvoltarea programului nu se oprește aici, fiindcă avem planuri mari și pentru 2022.

Ne dorim să dezvoltăm și mai mult platforma, tinand cont de feedback-ul și nevoile tuturor membrilor Premium, pentru a-ți oferi cat mai multe soluții complete, care să iți facă viața mai usoară și obiectivul mai simplu de atins.

Așadar, în perioada urmatoare vom aduce un upgrade masiv al platformei care presupune

– aplicație pentru telefon

– o gamă variată de antrenamente super rapide care să dureze maxim 15 minute

– un sistem prin care tu să strângi puncte atunci când faci diferite activități în platformă și cu care să poți achiziționa diferite produse sau chiar abonamente ulterioare

– un program complet Wellbeing care să conțină meditații ghidate, curs de meditații, strategii de respirații anti-stres, de reenergizare rapidă sau de calmare, mai multe antrenamente de Yoga și alte materiale din zona „stare de bine”.

Profită de discountul masiv de -50%  din prețul de listă și cu toate beneficiile valoroase pe care le-ai avut si pana acum.

Devino acea versiune fabuloasă a ta care meriți si poți să fii! 

Noi îți suntem alături la fiecare pas în această calătorie frumoasă către desăvârșire.

2400 lei (-50% reducere)

1200 lei/An

Plata în două rate egale de 600 de lei

(a doua rată se achită în termen de 30 de zile de la comandă)

MISIUNEA NOASTRĂ

Ne dorim cu tărie sa creăm o lume mai bună, mai sănătoasă, prin dezvoltarea unui ecosistem sănătos unde tu și cei dragi ție să vă îmbunătățiți sănătatea, silueta, energia si echilibrul emoțional, adică să aveți parte de o transformare 3D “Corp – Minte -Spirit”. 

Așadar, misiunea noastră pentru următorii 10 ani este să sprijinim 100.000 de membri să devină “Eroi Personali” pentru ca la randul lor să îi inspire mai departe prin propriul lor exemplu pe cei din jurul lor. 

Astfel, dacă fiecare membru devenit “Erou Personal” inspiră mai departe în medie 10 persoane din cercul lor de influență (familie, prieteni, colegi) să facă schimbari pozitive, vom avea peste 1 milion de oameni care vor trăi mai sănătos și mai împliniți. 

Iar cei peste 1 milion de oameni care vor trăi mai sănătos și mai împliniți vor inspira mai departe pe cei din jurul lor să facă schimbari pozitive în viața lor și astfel misiunea noastra își va atinge scopul. 

Pentru a te ajuta sa devii “Eroi Personali”, îți punem la dispoziție o multitudine de metode sănătoase, corecte, simple și cât mai ușor de aplicat, în așa fel încât să ți se potrivească 100% și să le urmezi cu bucurie, nu cu chin. 

De asemenea, ca să ne asigurăm că vei reuși, îți punem la dispoziție și o echipă întreagă de specialiști în transformare 3D “Corp – Minte – Spirit”, care să îți ghideze pașii către cea mai bună versiune a ta în fiecare zi, cu multă dedicare.

Alege să rămai alături de noi si vom aduce și in următorul an alți experți de top din România, care să iți facă viața mai ușoară și obiectivul mai simplu de atins.

2400 lei (-50% reducere)

1200 lei/An

Plata în două rate egale de 600 de lei

(a doua rată se achită în termen de 30 de zile de la comandă)