Dreptul de retragere

Intrucat pe lifeupgrader.ro comercializeaza doar produse in format digital, conform dispozițiilor art. 16 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contractul la distanţă următoarele:

  • Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.

Totuși, fiindcă ne dorim să avem clienți fericiți, oferim drept garanție o perioadă de 48 de ore de la finalizarea plății în care clientul are dreptul să solicite rambursarea integrală a banilor plătiți pentru unul dintre programele/abonamentele noastre.

In cazul in care Cumparatorul doreste informatii referitoare la comanda sa, comunicarea se face pe adresa de email suport@lifeupgrader.ro