Descarca Gratuit ebook-ul “5 Pasi ca sa nu te ingrasi in vacanta”

Spune NU kilogramelor in plus in vacanta!

EBook - 5 Secrete

Yuhuu! Vremea concediilor a venit si toata lumea parca este mult mai detasata de stresul zilnic obisnuit.

Totusi, vacanta reprezinta un factor de risc pentru tot mai multi oameni in ceea ce priveste kilogramele in plus.

Stresul acumulat in timpul anului ne determina sa lasam “garda jos” in vacanta si sa ne dam liber la orice placere, ca doar suntem in vacanta. 😊

Indiferent ca mergem in Grecia, Bulgaria, Turcia sau in alta tara, este important sa constientizam dinainte ca suntem predispusi la a acumula kilograme nedorite, care la intoarcerea acasa vor deveni un calvar.

Peste 72% dintre romanii care pleaca in vacanta in afara tarii se intorc acasa cu kilograme in plus si mai obositi decat au plecat, din cauza ca organismul se simte foarte incarcat.

Nu spunem ca trebuie sa fii foarte strict cu tine, ca doar pleci sa te relaxezi si sa te detasezi de stresul acumulat, ci doar sa fii atent la cateva detalii care fac diferenta.

Este foarte clar ca vor exista multe tentatii, insa cu putina organizare si constientizare a riscurilor, suntem convinsi ca vei avea parte de o vacanta frumoasa si te vei intoarce acasa cu bateriile incarcate, gata sa muti muntii din loc. 😊

Ca sa venim in sprijinul tau, am creat acest E-Book, in care vei gasi un set de solutii pentru vacanta impotriva kilogramelor in plus.

Cine suntem?

În spatele proiectului Life Upgrader sunt cei care au înțeles că instrumentele si programele existente pe piata sunt insuficiente si ineficiente de la un anumit punct.

Privind prin prisma celor peste 90% dintre oamenii care incep un program de transformare corporala si esueaza in primele 6 saptamani, conceptul Life Upgrader isi doreste sa rezolve aceasta problema.

Astfel a luat nastere platforma Life Upgrader, cel mai complex proiect online deWellness & Wellbeing din Romania dedicat celor care isi doresc sa devina cu adevarat cea mai buna versiune a lor, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional & spiritual.

Din acest motiv, platforma Life Upgrader a pus sub aceasi cupola zeci de antrenamente diferite sustinute de 11 antrenori de elita din Romania, sute de retete video concepute nutritional de Narcis Cernea – specialist in nutritie, si gatite de un master chef, zeci de cursuri si interviuri de dezvoltare personala, emotionala si spirituala, precum si multe alte resurse super valoroase.

NU PIERDE SANSA SA OBTII GRATUIT ACEST EBOOK SUPER VALOROS

Descarca Gratuit ebook-ul “5 Pasi ca sa nu te ingrasi in vacanta”

Spune NU kilogramelor in plus in vacanta!